How Select Level works?

форум посвящен дальнейшим разработкам базового мода SUDOKU

Moderator: el_teniente

How Select Level works?

Postby Mustang on Mon Nov 23, 2009 2:52 am

i



I'm trying to understand how the Select Level for Sudoku grid works



Whatever the level I select, I got a message who said that I loose points and some numbers will be add to the grid, but after the page come back nothing change on the grid



So who can explain me how use this fonction ? and how check the amount of number added to the grid?



Thanks
Mustang
Новобранец
 
Posts: 9
Joined: Wed Nov 11, 2009 9:07 pm
Location: F-17
Gender: Male
Country: France

Re: How Select Level works?

Postby el_teniente on Mon Nov 23, 2009 2:58 am

his question had been discussed at phpbb.com http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&start=15



but once more:



if you change a level only NEXT puzzle will be loaded with aditional starting numbers
die hard---live easy
User avatar
el_teniente
Статс-админ
Статс-админ
 
Posts: 4283
Joined: Mon Nov 07, 2005 7:51 pm
Location: Белокаменная
Gender: Male
Country: Russian Federation


Return to Sudoku MOD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Page generation time 0.05 sec (PHP: 60% - SQL: 40%) - DB queries 27 - Peak memory usage 3.41 MB
cron